Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

Sóc contacte estret?

Sóc contacte estret?
28 jul

Sóc contacte estret?

El departament de Salut de la Generalitat de Catalunya posa a disposició de la ciutadania l’eina digital Sóc contacte estret que permet avaluar mitjançant un senzill qüestionari si una persona és contacte estret de casos positius de COVID-19.

En menys d’un minut, l’usuari contesta unes preguntes que serveixen per identificar el grau de contacte. A partir dels resultats s’obtenen recomanacions sobre com actuar i els procediments que cal seguir en cada cas.

Es consideren contactes estrets a aquelles persones que han compartit espai amb un positiu de COVID-19 a menys de 2 metres de distància, durant més de 15 minuts, i sense protecció (mascareta), comptant des de les 48 hores prèvies a l’inici dels símptomes.

Si la persona positiva no ha tingut símptomes, es tindran en compte les 48 hores prèvies a la realització de la prova diagnòstica.

Més informació:

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/deteccio-de-casos-i-seguiment-de-contactes/contactes-estrets/

Si vol saber si és un contacte estret d’una persona que ha donat positiu de COVID-19 mitjançant l’eina Sóc contacte estret, segueixi aquest enllaç:

https://contacteestret.catsalut.gencat.cat/

Departament de Prevenció de Riscos Laborals Activa Mutua

 

Realitzar un comentari