Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

Jornades Formació Departament Prevenció Riscos Laborals. Barcelona.

Jornades Formació Departament Prevenció Riscos Laborals. Barcelona.
21 jun

Jornades Formació Departament Prevenció Riscos Laborals. Barcelona.

Durant els dies 8 i 9 de juny ha tingut lloc en la Delegació de Barcelona, una trobada formativa de tots els integrants del departament de Prevenció de Riscos Laborals d’Activa Mútua.

Aquestes jornades van ser dirigides pel Director d’Àrea de Gestió de la Qualitat, Estudis i Desenvolupament i PRL, el Sr. Ceferino Fernández. Durant la seva intervenció, va quedar palesa, davant el nou Pla Estratègic desenvolupat per la mútua, el paper imprescindible i rellevant que ha de jugar aquest departament, i que ve marcat, entre uns altres, per seguir donant un servei de qualitat, als nostres mutualistes, en matèria de prevenció de riscos laborals, aportant un valor afegit a la resta de serveis oferts per la mútua.

Els diferents temes d’interès que es van tractar van ser sobre la base de la “Estratègia del Canvi”, i amb la finalitat de perseguir l’objectiu marcat, es van analitzar, amb la participació d’alguns departaments d’altres àrees de la Mútua (Oficines Sectorials, Qualitat, Prestacions, Aplica, CSI, Assistència Sanitària), les possibles noves sinergies en el servei gràcies a noves vies de col·laboració conjunta.

Realitzar un comentari