Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

Generar actitud positiva davant qualsevol adversitat

Generar actitud positiva davant qualsevol adversitat
06 abr

Generar actitud positiva davant qualsevol adversitat

Estem actualment vivint un moment excepcional i avui mes que mai hem de ser capaços de mantenir una actitud positiva,  us deixo algun petit consell i us animo a que comenceu a practicar . Tot i que no sempre  surten les coses com de vegades desitgem, una cosa hem de tenir present , cal posar-li  actitud ¡¡¡¡

Aquí us deixo algun petit consell:

  1. Hauríem de centra’ns i posar el focus en tot allò que podem controlar i no obsessiona’ns en aquelles coses que no podem canviar i no podem controlar.
  2. Hauríem d’augmentar el nostre amor propi ja que tenim tendència a critica’ns constantment, hauríem de ser amables i comprensius amb nosaltres mateixos i amb els nostres errors.
  3. Canvia de mentalitat , totes les nostres experiències son aprenentatges i tot allò que vivim ens influencia, som nosaltres els que hem de decidir quins aprenentatges hem de treure de les experiències viscudes.
  4. Sempre que ho necessitis hauries de buscar ajuda i suport , compartir sempre ens ajuda a no viure en solitari situacions negatives
  5. Hem de tenir clar, que tot passa, les situacions negatives i desagradables també, hauríem de treure de totes les situacions viscudes la part positiva, perquè sempre existeix.
  6. Identifica les coses bones que te la teva vida i sobretot hem de ser agraïts , amb les oportunitats, amb les experiències, amb les persones, amb els bens personals…. estem tant concentrats amb tot allò que hauríem de canviar que se’ns oblida veure les coses bones que tenim al nostre voltant.

Realitzar un comentari